INNA a lansat trei piese noi de pe albumul „YO”

Written by on 2 iunie 2019

INNA a lansat trei piese noi de pe albumul „YO”, compus integral în limba spaniolă. Cele mai noi hituri ale artistei: „Te Vas”, „Fuego” şi „Gitana” se aud la Radio Party Bucuresti sau online pe radiopartybucuresti.ro

Cel mai recent material discografic al Innei, „YO”, este un album sincer, intens, scris cu multă iubire și sinceritate, din suflet, chiar de artistă și produs de David Ciente. Inna a mai colaborat cu Ciente pentru piesele „Ruleta”, „Gimme Gimme” și „Nirvana”.

„YO” include 11 piese iar single-ul „Te Vas” a fost lansat în exclusivitate pe billboard.com. Pentru videoclipul piesei, INNA și-a dorit să danseze, iar rezultatul sunt niște imagini puternice care susțin melodia și mesajul piesei prin mișcări de dans contemporan împreună cu Dragoș Istvan, dansator și coregraf.

„Este una dintre piesele mele de suflet (deși îmi plac toate de pe acest album), o poveste pasională de dragoste. Mi-am dorit ca videoclipul să fie diferit față de altele de pe albumul „YO”. Sunt foarte bucuroasă de cum a ieșit și le mulțumesc celor de la NGM Creative, dar și lui Istvan”, a spus INNA.

INNA a lansat până acum 4 piese de pe albumul „YO”: „RA”, „Iguana”, „Sin Ti” și „Tu Manera”.

Single-ul „Tu Manera” este inclus pe coloana sonoră a serialului „Grand Hotel” de la ABC, produs de Eva Longoria.

INNA a performat în peste 800 de concerte, are peste 11 milioane de fani pe Facebook, 1.5 milioane de fani pe Twitter și 2.6 milioane de fani pe Instagram.

De curând, INNA a atins un nou record pe YouTube: are 3 miliarde de vizualizări pe propriul canal de YouTube și peste 5 milioane de abonați.

 

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Party Bucuresti

Current track

Title

Artist