Karmen feat. Stylo G

Play Me

[PODCAST]

Karmen feat. Stylo G – Play Me

Sound fresh, energie, dans, culoare, doi artisti tineri si talentati – cuvintele care descriu cel mai recent single si videoclip lansate de Karmen – „Play Me”.

Piesa este in colaborare cu Stylo G, artist si songwriter din Anglia, care de curand a avut o colaborare cu nimeni alta decat Nicki Minaj pentru piesa „Touch Down”.

„Play Me” a fost compusa de Adelina Stanga, Vlad Lucan si Achi (cu care Karmen a si colaborat pentru „Viciul meu”), iar au fost versurile scrise de Adelina Stanga, Krishane (alaturi de care Karmen a lansat piesa „Lock My Hips”) si Stylo G. Producătorul piesei este Vlad Lucan, cel care se ocupă de toate piesele artistei.

Play Me” este despre magia de la inceputul unei povesti de dragoste. Jocurile de seductie aduse de o relatie la inceput fac totul sa fie fun si special. Atractia aceea wow care nu te lasa in pace. Sunt singura ca va veti regasi in versuri si freshness-ul piesei nu va va lasa sa stati jos.”, a spus Karmen.

Piesa este foarte cool, are acest sound de flaut, iar Karmen completeaza foarte bine totul. Prima oara am auzit-o pe Karmen pe piesa si mi s-a parut wow si apoi am stiu ca trebuie sa adaug acel sauce al meu. Este un mix de sos Jamaican, sos romanesc si putin englezesc si asa a luat nastere „Play Me”. Karmen este foarte talentata si a fost o placere sa lucrez alaturi de ea la piesa si la videoclip, a declarat Stylo G.

 
Radio Party Bucuresti

Current track

Title

Artist